Wie is Huisinzicht?

Huisinzicht is Annemarie Geels.

Eén vast aanspreekpunt voor alle vragen gedurende de verkoop of aankoop van een woning voor alle betrokken partijen. Naast het voordeel van een vast aanspreekpunt zijn mijn werktijden flexibel, in de avond of weekenden zijn er bezichtigingen mogelijk, werk ik efficiënt en leer ik uw woning zeer goed kennen.

De vraag die mij vaak wordt gesteld is; waarom ligt je focus op de aan- en verkoop van woningen van ouderen. Je kan toch iedere woning verkopen? Dat klopt en die woningen komen ook op mijn pad.

Bij de verkoop van woningen is aandacht en zorg nodig en is maatwerk vereist. Iedere situatie is uniek, de wensen specifiek en daarin bied ik maatwerk.

Mijn taak gaat bij senioren veel verder dan alleen de aan- of verkoop van de woning. Ik zorg ervoor dat de doorstroom naar de nieuwe woning vlekkeloos verloopt en sta desgewenst bij in alle zaken die hierbij komen kijken.

Ik ben oprecht en ga niet voorbij aan de emoties die bij de verkoop van een woning passeren. Geen snelle verkoopstrategie maar één die past.

Naast mijn werk als makelaar geniet ik volop van mijn gezin, sport ik graag om te ontspannen en breng ik de weekenden graag door met familie & vrienden.

Annemarie♡

Onder de titel ‘Goud waard’ portretteert Mireille Spits professionals, ondernemers en merken die aandacht –  het nieuwe goud van onze economie en samenleving – weten te verzilveren voor hun klanten, bezoekers en omgeving. Recent heeft Mireille Annemarie geportretteerd. Lees hier het hele artikel