Heb jij een relatie met je makelaar? 

Als je overweegt om je huis te verkopen is vaak de eerste stap die je zet op zoek gaan naar een makelaar.

Misschien bevelen vrienden een makelaar aan of je kent een makelaarskantoor in het lokale winkelcentrum of misschien heb je een flyer ontvangen in de brievenbus. Iedereen kent wel een makelaar maar op basis waarvan kies jij een makelaar? 

Past de makelaar bij jou?

Kies je heel bewust voor een makelaar die bij jou past? Of ga je voor een bekende naam, goede prijs, de ‘verwachte’ hoge opbrengst van je woning of ga je voor iemand die de tijd voor je neemt en ervaring heeft met opdrachtgevers zoals jij?  

Bij het kiezen van een makelaar speelt niet alleen prijs een rol of de snelheid waarmee je woning wordt verkocht. Uiteraard is dit heel fijn maar gaat het dan om een snelle verkoop of het beste resultaat? Tegenwoordig is het bereik van woningzoekenden voor alle makelaars nagenoeg gelijk en liggen daar de verschillen niet meer.

Ga alleen voor de perfecte match

De dienstverlening maakt écht het verschil. Je gaat met elkaar een intensief, voor jou onbekend, traject aan. Je gaat een zakelijke reactie aan en ook daarin moet je gaan voor de perfecte ‘match’. 

Vraag wat de makelaar echt concreet voor jou en de potentiële kopers gaat doen om de beste verkoop voor jou te realiseren. Wil je weten hoe ik het aanpak? Ik kom vrijblijvend langs om kennis te maken. Dit is de eerste stap naar mijn persoonlijke aanpak. 

Annemarie

Ik ben thuis in (ver) kopen en verhuizen met aandacht en gespecialiseerd in de verkoop van woningen van ouderen.